108 begagnade Seat Ateca blev prisjämförda

108 begagnade Seat Ateca blev prisjämförda

Från wayke.se, riddermarkbil.se, Bytbil och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Seat Ateca?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Seat Ateca har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 384 500 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 172 900 SEK.

Den senaste generationen av Seat Ateca, som heter ATECA, introducerades 2016, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Seat Ateca Style, som har ett snittpris på 202 466 SEK.

Seat Ateca är mer miljövänlig än liknande bilar

En typisk SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Seat Ateca slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,3 liter per 100/km med bensin.

Urval av Seat Ateca till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 75 bilar - snittpris på 248 401 SEK
  • Diesel: 67 bilar - snittpris på 216 922 SEK

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Seat Ateca kommer bara i SUV kroppstypen

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Vit är den bästsäljande färgen

Den senaste modellen av Seat Ateca kommer i totalt 9 olika färger: vit, svart, grå, röd, blå, grön, orange, silver och brun.

De flesta föredrarSeat Ateca i vit, och just nu kan du hitta 34 bilar i den färgen.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den näst mest populära färgen är svart med 28 tillgängliga bilar, och den tredje är grå med 23 bilar tillgängliga.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Seat Ateca

Det finns många möjliga alternativ till Seat Ateca.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Seat Ateca

Alla bränsletyper för Seat Ateca

Alla år för Seat Ateca

Alla växeltyper för Seat Ateca

Alla fordonstyper för Seat Ateca

Alla variant för Seat Ateca