72 begagnade Subaru Legacy blev prisjämförda

72 begagnade Subaru Legacy blev prisjämförda

Från wayke.se, Bytbil, hedinbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Subaru Legacy översikt och historia

Intresserad av tyska Subaru Legacy? från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 162 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 9 000 SEK.

Subaru Legacy är mer miljövänlig än liknande bilar

Subaru Legacy diesel har ett genomsnitt på 5,9 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en standard executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

AutoUncles urval av Subaru Legacy till salu efter bränsletyp:

  • Diesel: 39 bilar - snittpris på 98 031 SEK
  • Bensin: 12 bilar - snittpris på 102 758 SEK
  • CNG: 2 bilar - snittpris på 109 900 SEK

Kombi är en populär kroppstyp för Subaru Legacy

Utbud av Subaru Legacy ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Subaru Legacy finns i olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Subaru Legacy

Även om Subaru Legacy är mest populära bilen i sitt segment finns många bilar.

Den bästsäljande förblir Volvo V70. För tillfället finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Tvåa är Volvo V90 med 1 789 bilar för närvarande till salu, och Audi A6är den 3:e mest populära bilen med 1 388 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Subaru Legacy

Alla växeltyper för Subaru Legacy

Alla fordonstyper för Subaru Legacy