Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

366 begagnade VW Passat Alltrack blev prisjämförda

366 begagnade VW Passat Alltrack blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, Bilweb och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

VW Passat Alltrack är en bästsäljande elektrisk medelstor till stor familjebil i Sverige

VW Passat Alltrack ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste VW Passat Alltrack kan köpas från 139500 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 374 000 SEK.

Den senaste generationen av VW Passat Alltrack, som heter PASSAT ALLTRACK B8, introducerades 2014, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för VW Passat Alltrack Executive, som har ett snittpris på 267 097 SEK.

VW Passat Alltrack är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av VW Passat Alltrack överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med diesel.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder. Urval av VW Passat Alltrack till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 362 bilar - snittpris på 243 118 SEK
  • Bensin: 16 bilar - snittpris på 278 950 SEK

Vitär den mest populära färgen

De flesta föredrarVW Passat Alltrack i vit, och just nu kan du hitta 156 bilar i den färgen.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste versionen av VW Passat Alltrack finns i 9 olika nyanser: vit, svart, silver, grå, blå, röd, brun, orange och grön.

Kombi är mer populär än SUV

Kombi är favoritkroppstypen bland förare av VW Passat Alltrack Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

AutoUncles urval av VW Passat Alltracks efter kroppstyp:

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är VW Passat Alltrack

Den tyska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla regioner för VW Passat Alltrack

Alla bränsletyper för VW Passat Alltrack

Alla år för VW Passat Alltrack

Alla växeltyper för VW Passat Alltrack

Alla fordonstyper för VW Passat Alltrack

Alla variant för VW Passat Alltrack

Car sold!

We've re-directed you to a list of similar cars we found and think you might be interested in.