Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

306 begagnade VW T-Cross blev prisjämförda

306 begagnade VW T-Cross blev prisjämförda

Från Blocket, riddermarkbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

VW T-Cross översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? VW T-Cross har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 289 700 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 175 000 SEK.

Den senaste generationen av VW T-Cross, som heter T CROSS, introducerades 2019, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för VW T-Cross GT, som har ett snittpris på 263 398 SEK.

Majoriteten av VW T-Cross från 2019 har bränsletypen Bensin

Den senaste generationen av VW T-Cross har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

VW T-Cross kommer bara i SUV kroppstypen

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till VW T-Cross

Det finns några möjliga alternativ till den tyska VW T-Cross.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för VW T-Cross

Alla bränsletyper för VW T-Cross

Alla år för VW T-Cross

Alla växeltyper för VW T-Cross

Alla fordonstyper för VW T-Cross

Alla variant för VW T-Cross

Car sold!

We've re-directed you to a list of similar cars we found and think you might be interested in.