Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

419 begagnade VW T-Roc blev prisjämförda

419 begagnade VW T-Roc blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bilweb och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

VW T-Roc är den bästsäljande elektrisk SUV i Sverige

VW T-Roc ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 412 400 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 189 800 SEK.

Den senaste generationen av VW T-Roc, som heter T ROC, introducerades 2018, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för VW T-Roc R-line, som har ett snittpris på 374 858 SEK.

VW T-Roc är mer miljövänlig än liknande bilar

En genomsnittlig SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av VW T-Roc överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,2 liter per 100/km med bensin.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder. AutoUncles urval av VW T-Roc till salu efter bränsletyp:

  • Bensin: 366 bilar - snittpris på 264 612 SEK
  • Diesel: 23 bilar - snittpris på 288 804 SEK

Konsumenter föredrar VW T-Roc i Vit

Konsumenter föredrar VW T-Roc i vit, och det finns för närvarande 160 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste generationen av VW T-Roc finns i 9 olika nyanser: vit, grå, blå, svart, röd, gul, silver, orange och brun.

VW T-Roc endast existerar som SUV

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till VW T-Roc

Den tyska VW T-Roc har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.