10 begagnade Volvo S60 CC blev prisjämförda

10 begagnade Volvo S60 CC blev prisjämförda

Från wayke.se, Bytbil, Blocket och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Volvo S60 CC

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Volvo S60 CC har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteVolvo S60 CCkostar så lite som 189 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 259000 SEK.

Volvo S60 CC erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Volvo S60 CC slår genomsnittet med ett genomsnitt på 5,7 liter per 100/km.

Vit är den bästsäljande färgen

De flesta föredrarVolvo S60 CC i vit, och just nu kan du hitta 9 bilar i den färgen.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste versionen av Volvo S60 CC finns i 5 olika nyanser: vit, grå, brun, silver och svart.

Volvo S60 CC finns uteslutande i Sedan kroppstyp

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Volvo S60 CC

Det finns några alternativ för den svenska Volvo S60 CC.

Den bästsäljande executive bil är fortfarande Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och du kan just nu hitta 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo V90 med 1 789 bilar för närvarande till salu, och Audi A6är den 3:e mest populära bilen med 1 388 bilar till salu.