-
-
-
 
-
 

Utrustning

Ägande och övrigt

Inkludera Àven

Volvo – PrisjĂ€mförelse för begagnad Volvo

    Kort fakta

  • Volvo finns som: coupĂ©, sedan, halvkombi, kombi, minibuss, och cabriolet
  • De mest populĂ€ra Volvo-modellerna Ă€r: S40, S60, S80 och V70.
  • Volvos konkurrenter i samma klass Ă€r: Audi, BMW, Alfa Romeo, Mercedes.

Om Volvo

Den svenska biljÀtten Volvo, som har huvudkontor i Göteborg, har lÀnge varit kÀnt för sin fokus pÄ sÀkerhet och komfort. Företaget grundades 1927 med en vision om att skapa en bil som kan klara av de svÄra vÀgförhÄllanden och lÄga temperaturer som rÄder i Sverige. Det Àr fortfarande med denna instÀllning man utvecklar sina bilar idag, vilket mÀrks nÀr man kör en begagnad Volvo, Àven av en lite Àldre modell.

De har lyckats specialisera sig pÄ otroligt hÄllbara och sÀkra bilar, vilket ocksÄ avspeglas i de lastbilar, bussar och anlÀggningsmaskiner som ocksÄ bÀr deras namn. Det Àr dessutom Volvo som har utvecklat det vanliga 3-punkts-bÀltet som i princip alla bilar Àr utrustade med, nya som begagnade.

Det Ă€r ett bilmĂ€rke som Ă€r kĂ€nt for sina oerhört sĂ€kra och familjevĂ€nliga bilar. De ligger alltid i toppen i biltester vad gĂ€ller sĂ€kerhet och komfort. Speciellt sĂ€kerhet har nĂ€stan varit synonymt med det svenska bilmĂ€rket genom Ă„rtiondena. Även begagnade Volvo-bilar hĂ„ller en otroligt hög sĂ€kerhetsnivĂ„ vilket gör den till ett utmĂ€rkt val som familjebil.

LĂ€s mer om Volvo.

Alla Volvo modeller