Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

217 begagnade Volvo S80 blev prisjämförda

217 begagnade Volvo S80 blev prisjämförda

Från hedinbil.se, kvd.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Volvo S80 är den bästsäljande elektrisk executive bil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Volvo S80 en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 9 500 SEK för det billigaste alternativet till 204 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Volvo S80, som heter S80 UPDATE 10, introducerades 2010, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Volvo S80 Summum, som har ett snittpris på 131 584 SEK.

Volvo S80 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Volvo S80 diesel har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en vanlig executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Folk föredrar Volvo S80 i Svart

De flesta föredrarVolvo S80 i svart, och just nu kan du hitta 19 bilar i den färgen.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste versionen av Volvo S80finns i totalt 7 olika färger: svart, grå, vit, blå, silver, röd och brun.

Volvo S80 kommer bara i Sedan kroppstypen

Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Volvo S80

Det finns flera konkurrenter till Volvo S80.

Den bästsäljande executive bil förblir Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och just nu finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A6 med 1 388 bilar till salu.

Alla regioner för Volvo S80

Alla bränsletyper för Volvo S80

Alla år för Volvo S80

Alla växeltyper för Volvo S80

Alla fordonstyper för Volvo S80

Alla variant för Volvo S80