Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

586 begagnade Volvo V50 blev prisjämförda

586 begagnade Volvo V50 blev prisjämförda

Från citiboard.se, holmgrensbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Volvo V50 har blivit en populär elektrisk executive bil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Volvo V50 en utmärkt körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 22 000 SEK för det billigaste alternativet till 89 500 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

V50 SECOND GENERATION, den senaste generationen av Volvo V50, introducerades 2005, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det avgörande att du uteslutande jämför med priser av bilar med en liknande utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Med ett snittpris på 43 879 SEK på AutoUncle, Kinetic är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Standard kostar 70 857 SEK.

Volvo V50 är mer miljövänlig än liknande bilar

En normal executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Volvo V50 överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 7,4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer. Antal Volvo V50 till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 349 bilar - snittpris på 56 193 SEK
  • Bensin: 168 bilar - snittpris på 36 120 SEK
  • Etanol Bensin: 137 bilar - snittpris på 43 898 SEK
  • CNG: 7 bilar - snittpris på 39 629 SEK

Grå är den bästsäljande färgen

Konsumenter föredrar Volvo V50 i grå, och det finns för närvarande 221 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den senaste versionen av Volvo V50finns i totalt 12 olika färger: grå, blå, svart, röd, vit, silver, grön, brun, gul, orange, lila och beige .

Volvo V50 endast existerar som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Volvo V50

Volvo V50 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Det finns 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 94 800 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A6 med 1 388 bilar till salu.

Alla regioner för Volvo V50

Alla bränsletyper för Volvo V50

Alla år för Volvo V50

Alla växeltyper för Volvo V50

Alla fordonstyper för Volvo V50

Alla variant för Volvo V50

Car sold!

We've re-directed you to a list of similar cars we found and think you might be interested in.