Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

968 begagnade Volvo XC90 blev prisjämförda

968 begagnade Volvo XC90 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, hedinbil.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Volvo XC90 är en otroligt populär elektrisk SUV i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Volvo XC90 en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteVolvo XC90kostar så lite som 39 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 779900 SEK.

Den senaste generationen av Volvo XC90, som heter XC90 SECOND GENERATION, introducerades 2016 och finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det viktigt att du uteslutande jämför med priser av bilar med samma motor och utrustning. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

För att vara specifik, den dyraste utrustningsvarianten, vid namn R-Design Pro (genomsnittlig pris 808 056 SEK), är 17% dyrare än den billigaste varianten, Summum (genomsnittligt pris på 165 267 SEK), så du kan spara ett genomsnitt på 642 789 SEK genom att välja den billigaste varianten. Normalt,är avskrivningensämre för den dyra utrustningsvarianten vid köp av en ny Volvo XC90, eftersom återförsäljarna inte värderar utrustning på samma nivå vid återförsäljning av bilen.

Volvo XC90 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En typisk SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Volvo XC90 slår genomsnittet med ett genomsnitt på 6 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera hybrid, eller bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder. Utbud av Volvo XC90 till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 370 bilar - snittpris på 448 881 SEK
  • Elhybrid: 104 bilar - snittpris på 678 788 SEK
  • CNG: 76 bilar - snittpris på 678 934 SEK
  • Bensin: 55 bilar - snittpris på 529 244 SEK

Gråär den mest populära färgen

Den bästsäljande färgen är grå, och det finns 156 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den senaste generationen av Volvo XC90 finns i 8 olika färger: grå, svart, vit, silver, blå, brun, röd och grön.

Volvo XC90 finns uteslutande i SUV kroppstyp

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Volvo XC90

Trots att Volvo XC90 är den mest sålda bilen i sitt segment har den många konkurrenter.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Volvo XC90

Alla bränsletyper för Volvo XC90

Alla år för Volvo XC90

Alla växeltyper för Volvo XC90

Alla fordonstyper för Volvo XC90

Alla variant för Volvo XC90