13 begagnade BMW 220 Gran Tourer blev prisjämförda

13 begagnade BMW 220 Gran Tourer blev prisjämförda

Från wayke.se, holmgrensbil.se, kvd.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad BMW 220 Gran Tourer?

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? BMW 220 Gran Tourer har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW 220 Gran Tourer kan köpas från 189900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 504 800 SEK.

BMW 220 Gran Tourer kommer bara i MPV kroppstypen

MPV står för Multi-Purpose Vehicle. Det liknar en modern buss för en familj. Detta är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för konsumenter som behöver många sittplatser samt utrymme för bagage.

BMW 220 Gran Tourer överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 220 Gran Tourer överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med diesel.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Den bästsäljande färgen är Svart

Den senaste modellen av BMW 220 Gran Tourer finns i 5 olika färger: svart, grå, silver, blå och vit.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 13 bilar i den färgen som anges.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är grå with 8 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är silver med 4 bilar tillgängliga på AutoUncle.

VW Caddy är ett populärt alternativ till BMW 220 Gran Tourer

Trots att BMW 220 Gran Tourer är mest populära bilen i sitt segment har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.