Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

439 begagnade VW Caddy Maxi blev prisjämförda

439 begagnade VW Caddy Maxi blev prisjämförda

Från Bytbil, Blocket och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

VW Caddy Maxi är en bästsäljare elektrisk multifunktionsbil i Sverige

VW Caddy Maxi ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 49 000 SEK för det billigaste alternativet till 389 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

VW Caddy Maxi är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av VW Caddy Maxi har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en genomsnittlig multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om det är kortare resor kan du överväga en elektrisk bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

VW Caddy Maxi kommer bara i MPV kroppstypen

Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är VW Caddy Maxi

Det finns flera alternativ för den tyska bilen.

Den bästsäljande är fortfarande VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och du kan just nu hitta 597 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Transit med 437 bilar till salu.