Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

1 051 begagnade VW Caddy blev prisjämförda

1 051 begagnade VW Caddy blev prisjämförda

Från Bytbil, Bilweb och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

VW Caddy är den bästsäljande elektrisk multifunktionsbil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder VW Caddy en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 7 000 SEK för det billigaste alternativet till 391 875 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av VW Caddy, som heter CADDY 2K 2ND FACELIFT, introducerades 2015, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för VW Caddy Life, som har ett snittpris på 298 746 SEK.

VW Caddy erbjuder enastående bränsleeffektivitet

VW Caddy diesel har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en vanlig multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

AutoUncles urval av VW Caddy till salu efter bränsletyp:

  • Diesel: 287 bilar - snittpris på 229 519 SEK
  • Bensin: 22 bilar - snittpris på 239 816 SEK
  • CNG: 22 bilar - snittpris på 174 264 SEK
  • El: 1 bilar - snittpris på 298 900 SEK

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi en elektrisk eller bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi skulle råda dig att välja Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

VW Caddy finns endast tillgänglig som MPV

MPV är en förkortning för Multi-Purpose Vehicle. Den här typen av fordon liknar en modern buss för en familj, och det är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för alla som behöver inte bara många sittplatser utan också utrymme för bagage.

Konsumenter föredrar VW Caddy i Vit

Den senaste versionen av VW Caddy finns i 10 olika nyanser: vit, silver, grå, svart, röd, blå, gul, brun, orange och grön.

De flesta föredrarVW Caddy i vit, och just nu kan du hitta 167 bilar i den färgen.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Silverär den näst mest populära färgen med 39 bilar tillgängliga, och grå är den tredje mest populära med 23 bilar tillgängliga.

VW Transporter kanske inte är lika populär som VW Caddy, men det är fortfarande den näst mest populära bilen i Sverige

Det finns några möjliga konkurrenter till den tyska VW Caddy.

Den 2:a bästsäljande multifunktionsbil är VW Transporter. För tillfället finns det 568 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 359 900 SEK. Ford Transit är den 3:e mest populära, och det finns för närvarande 568 av dessa bilar till salu i Sverige, och den 4:e mest populära är Mercedes Sprinter med 415 bilar till salu.

Alla regioner för VW Caddy

Alla bränsletyper för VW Caddy

Alla år för VW Caddy

Alla växeltyper för VW Caddy

Alla fordonstyper för VW Caddy

Alla variant för VW Caddy