Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

7 begagnade BMW 318 Cabriolet blev prisjämförda

7 begagnade BMW 318 Cabriolet blev prisjämförda

Från wayke.se, citiboard.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

BMW 318 Cabriolet är den bästsäljande elektrisk medelstor till stor familjebil

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW 318 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 35 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 99 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

BMW 318 Cabriolet endast existerar som Cab

Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till BMW 318 Cabriolet

Det finns flera alternativ för BMW 318 Cabriolet.

Den bästsäljande förblir Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och just nu finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och slutligen Audi A4 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 103 av dessa bilar till salu i Sverige.