27 begagnade BMW 325 Cabriolet blev prisjämförda

27 begagnade BMW 325 Cabriolet blev prisjämförda

Från Blocket, Bilweb, holmgrensbil.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadBMW 325 Cabriolet till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW 325 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 309 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 44 900 SEK.

BMW 325 Cabriolet kommer bara i Cab kroppstypen

Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

BMW 325 Cabriolet erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av BMW 325 Cabriolet har ett genomsnitt på 7 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en vanlig medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Den mest populära färgen är Svart

Den senaste generationen av BMW 325 Cabriolet kommer i totalt 5 olika nyanser: svart, blå, vit, grå och röd.

Konsumenter föredrar BMW 325 Cabriolet i svart, och det finns för närvarande 5 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är blå med 4 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är vit med 2 bilar tillgängliga.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till BMW 325 Cabriolet

BMW 325 Cabriolet har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Det finns 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 358 000 SEK.VW Passat är den 2:a mest populära bilen med 1 991 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla bränsletyper för BMW 325 Cabriolet

Alla växeltyper för BMW 325 Cabriolet

Alla fordonstyper för BMW 325 Cabriolet

Alla variant för BMW 325 Cabriolet