8 begagnade BMW 335 Gran Turismo blev prisjämförda

8 begagnade BMW 335 Gran Turismo blev prisjämförda

Från hedinbil.se, citiboard.se, Bytbil och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad BMW 335 Gran Turismo?

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW 335 Gran Turismo har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 205 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 339 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

BMW 335 Gran Turismo överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En standard medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 335 Gran Turismo överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 5,6 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Halvkombi kroppstyp är ett populärt val för BMW 335 Gran Turismo

BMW 335 Gran Turismo finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Halvkombi. Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Vit är den bästsäljande färgen

Den senaste versionen av BMW 335 Gran Turismo finns i 4 olika nyanser: vit, grå, röd och silver.

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 2 bilar i den färgen som anges.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Tvåan är grå med 1 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är röd med 1 bilar tillgängliga.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till BMW 335 Gran Turismo

Den tyska BMW 335 Gran Turismo har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Volvo V60. För tillfället finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och Audi A4är den 3:e mest populära bilen med 1 103 bilar till salu.