16 begagnade BMW 435 Gran Coupé blev prisjämförda

16 begagnade BMW 435 Gran Coupé blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, hedinbil.se, Blocket och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad BMW 435 Gran Coupé?

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW 435 Gran Coupé har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteBMW 435 Gran Coupékostar så lite som 274 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 369900 SEK.

Den senaste generationen av BMW 435 Gran Coupé, som heter 435 GRAN COUP, introducerades 2014, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för BMW 435 Gran Coupé M Sport, som har ett snittpris på 326 394 SEK.

BMW 435 Gran Coupé erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av BMW 435 Gran Coupé har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en normal medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

BMW 435 Gran Coupés kroppstyp ärSportkupé

Den mest populära färgen är Svart

Den senaste generationen av BMW 435 Gran Coupé finns i 6 olika färger: svart, grå, vit, silver, blå och brun.

De flesta föredrarBMW 435 Gran Coupé i svart, och just nu kan du hitta 10 bilar i den färgen.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är grå med 9 tillgängliga bilar, och den tredje är vit med 5 bilar tillgängliga.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till BMW 435 Gran Coupé

Även om BMW 435 Gran Coupé är mest populära bilen i sitt segment har den många konkurrenter.

Den bästsäljande förblir Volvo V60. För tillfället finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Nästa på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla fordonstyper för BMW 435 Gran Coupé