Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

436 begagnade Citroën Berlingo blev prisjämförda

436 begagnade Citroën Berlingo blev prisjämförda

Från Blocket, holmgrensbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Citroën Berlingo har blivit en populär elektrisk multifunktionsbil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Citroën Berlingo en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 393 625 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 9 000 SEK.

Den senaste generationen av Citroën Berlingo, som heter BERLINGO III, introducerades 2018, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Citroën Berlingo Business Class, som har ett snittpris på 275 593 SEK.

Citroën Berlingo är inte det mest miljövänliga valet

Citroën Berlingo diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Konsumenter föredrar Citroën Berlingo i Vit

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 39 bilar i den färgen som anges.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste modellen av Citroën Berlingo finns i 5 olika färger: vit, svart, blå, grå och röd.

Citroën Berlingos kroppstyp ärMPV

Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Citroën Berlingo

Det finns några alternativ för Citroën Berlingo.

Den bästsäljande är fortfarande VW Caddy. Det finns 597 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 205 000 SEK.Nästa på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Citroën Berlingo

Alla bränsletyper för Citroën Berlingo

Alla år för Citroën Berlingo

Alla växeltyper för Citroën Berlingo

Alla fordonstyper för Citroën Berlingo

Alla variant för Citroën Berlingo