Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

307 begagnade Dacia Sandero blev prisjämförda

307 begagnade Dacia Sandero blev prisjämförda

Från Bilweb, holmgrensbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Begagnad Dacia Sandero

Letar du efter den bästa bilaffären? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 19 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 181 800 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

SANDERO II, den senaste generationen av Dacia Sandero, introducerades 2013, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det viktigt att du uteslutande jämför med priser av bilar med en liknande utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Som en guide, den mest kostsamma utrustningsvarianten, vid namn Comfort (genomsnittlig pris 155 327 SEK), är 22% dyrare än den lägst prissatta varianten, Stepway (genomsnittligt pris på 95 233 SEK), så du kan spara ett genomsnitt på 60 094 SEK genom att välja den billigaste varianten. Normalt,är avskrivningenhögre för den dyra utrustningsvarianten vid köp av en ny Dacia Sandero, eftersom återförsäljarna inte värderar utrustning på samma nivå vid återförsäljning av bilen.

Dacia Sandero överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En normal liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Dacia Sandero slår genomsnittet med ett genomsnitt på 5,1 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Dacia Sandero kommer bara i Halvkombi kroppstypen

Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Dacia Sandero

Trots att den rumänska Dacia Sandero är populär har den några konkurrenter.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Just nu finns det 591 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Polo med 589 bilar till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Dacia Sandero

Alla bränsletyper för Dacia Sandero

Alla år för Dacia Sandero

Alla växeltyper för Dacia Sandero

Alla fordonstyper för Dacia Sandero

Alla variant för Dacia Sandero