Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

606 begagnade VW Polo blev prisjämförda

606 begagnade VW Polo blev prisjämförda

Från Blocket, Bytbil och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

VW Polo är den nummer 1 mest sålda elektrisk liten bil i Sverige

VW Polo ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 189 500 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 3 000 SEK.

VW Polo är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av VW Polo överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 4,7 liter per 100/km med bensin.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Halvkombi eller Sedan?

AutoUncles utbud av VW Polo ar tillgängligt efter kroppstyp:

Halvkombi är en favorit bland förare avVW Polo. Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är VW Polo

Det finns många möjliga konkurrenter till den tyska bilen.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Det finns 591 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 379 900 SEK.slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige. Den 4:e mest populära är Renault Clio IV med 456 bilar till salu.