Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

249 begagnade Honda CR-V blev prisjämförda

249 begagnade Honda CR-V blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bilweb och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Begagnad Honda CR-V

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Honda CR-V har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 485 400 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 19 500 SEK.

Den senaste generationen av Honda CR-V, som heter CR V FIFTH GENERATION FACELIFT, introducerades 2016 och finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det viktigt att du uteslutande jämför med priser av bilar med samma motor och utrustning. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Du kan spara ett genomsnitt på 125 391 SEK om du köper den billigaste utrustningsvarianten, vid namn Lifestyle, jämfört med den dyraste Executive.

AutoUncles urval av Honda CR-V tillgängliga efter bränsletyp:

  • Elhybrid: 113 bilar - snittpris på 404 638 SEK
  • Bensin: 18 bilar - snittpris på 308 250 SEK
  • CNG: 6 bilar - snittpris på 439 783 SEK

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Honda CR-V finns endast tillgänglig som SUV

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Folk föredrar Honda CR-V i Svart

Den senaste modellen av Honda CR-V finns i 7 olika nyanser: svart, silver, grå, blå, vit, brun och röd.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 42 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är silver with 22 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är grå med 18 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Honda CR-V

Den japanska Honda CR-V har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Honda CR-V

Alla bränsletyper för Honda CR-V

Alla år för Honda CR-V

Alla växeltyper för Honda CR-V

Alla fordonstyper för Honda CR-V

Alla variant för Honda CR-V