Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

21 begagnade Mercedes 350 blev prisjämförda

21 begagnade Mercedes 350 blev prisjämförda

Från hedinbil.se, holmgrensbil.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Mercedes 350 är den bästsäljande elektrisk executive bil

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Mercedes 350 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 139 700 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 749 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Sedan kroppstyp är ett populärt val för Mercedes 350

Sedan är favoritkroppstypen bland förare av Mercedes 350 Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

Mercedes 350s bränsleeffektiviteten är under genomsnittet

Den senaste generationen av Mercedes 350 har ett genomsnitt på 0 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en genomsnittlig executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi en elektrisk bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Konsumenter föredrar Mercedes 350 i Svart

Den senaste modellen av Mercedes 350 kommer i 6 olika färger: svart, vit, blå, silver, brun och grå.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 7 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är vit med 3 tillgängliga bilar, och den tredje är blå med 2 bilar tillgängliga.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Mercedes 350

Det finns några alternativ till den tyska Mercedes 350.

Den bästsäljande executive bil förblir Volvo V70. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK, och just nu finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo V90 med 1 789 bilar för närvarande till salu, och slutligen Audi A6 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 388 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Mercedes 350

Alla växeltyper för Mercedes 350

Alla fordonstyper för Mercedes 350