Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

187 begagnade Mercedes C180 blev prisjämförda

187 begagnade Mercedes C180 blev prisjämförda

Från Blocket, kvd.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Mercedes C180 är en bästsäljare elektrisk medelstor till stor familjebil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Mercedes C180 en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMercedes C180kostar så lite som 10 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 109000 SEK.

Mercedes C180s bränsleeffektivitet är 34% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Mercedes C180 diesel har ett genomsnitt på 6,1 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en standard medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Kombi är mer populär än Sedan

Av Mercedes C180s olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Mercedes C180

Mercedes C180 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Tvåa är VW Passat med 1 991 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla regioner för Mercedes C180

Alla bränsletyper för Mercedes C180

Alla år för Mercedes C180

Alla växeltyper för Mercedes C180

Alla fordonstyper för Mercedes C180

Alla variant för Mercedes C180