Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

54 begagnade Mercedes CLA220 Shooting Brake blev prisjämförda

54 begagnade Mercedes CLA220 Shooting Brake blev prisjämförda

Från kvd.se, Bytbil och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Begagnad Mercedes CLA220 Shooting Brake

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Mercedes CLA220 Shooting Brake har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Mercedes CLA220 Shooting Brake kan köpas från 206900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 399 900 SEK.

Den senaste generationen av Mercedes CLA220 Shooting Brake, som heter CLA220 SHOOTING BRAKE, introducerades 2015, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Mercedes CLA220 Shooting Brake AMG, som har ett snittpris på 271 160 SEK.

Mercedes CLA220 Shooting Brakes bränsleeffektivitet är 29% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Mercedes CLA220 Shooting Brake diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Mercedes CLA220 Shooting Brake finns endast tillgänglig som Kombi

Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

Konsumenter föredrar Mercedes CLA220 Shooting Brake i Vit

Den senaste modellen av Mercedes CLA220 Shooting Brake kommer i totalt 6 olika nyanser: vit, svart, grå, silver, röd och blå.

Konsumenter föredrar Mercedes CLA220 Shooting Brake i vit, och det finns för närvarande 24 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Tvåan är svart med 15 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 11 bilar tillgängliga.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Mercedes CLA220 Shooting Brake

Den tyska Mercedes CLA220 Shooting Brake har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Mercedes CLA220 Shooting Brake

Alla år för Mercedes CLA220 Shooting Brake

Alla växeltyper för Mercedes CLA220 Shooting Brake

Alla fordonstyper för Mercedes CLA220 Shooting Brake

Alla variant för Mercedes CLA220 Shooting Brake