Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

71 begagnade Mitsubishi L200 blev prisjämförda

71 begagnade Mitsubishi L200 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, kvd.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Mitsubishi L200 information

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Mitsubishi L200 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Mitsubishi L200 kan köpas från 169800 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 429 800 SEK.

Mitsubishi L200 är mer miljövänlig än liknande bilar

En standard SUV i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mitsubishi L200 överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 8 liter per 100/km med diesel.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Konsumenter föredrar Mitsubishi L200 i Vit

De flesta föredrarMitsubishi L200 i vit, och just nu kan du hitta 30 bilar i den färgen.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste modellen av Mitsubishi L200 finns i 9 olika nyanser: vit, grå, svart, blå, brun, orange, röd, silver och grön.

Mitsubishi L200 endast existerar som Pickup

Pickuper har en förarhytt fram och en öppen lastbil bak, och stilen är särskilt populär bland konsumenter i USA. Denna kroppstyp har blivit en stapelvara för arbetare och människor som bor på landsbygden.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Mitsubishi L200

Även om den japanska Mitsubishi L200 är en populär bil är några konkurrerande bilar.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Mitsubishi L200

Alla bränsletyper för Mitsubishi L200

Alla växeltyper för Mitsubishi L200

Alla fordonstyper för Mitsubishi L200