Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

62 begagnade Nissan Note blev prisjämförda

62 begagnade Nissan Note blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, citiboard.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Nissan Note översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Nissan Note har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Nissan Note kan köpas från 36900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 89 700 SEK.

Nissan Note erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Nissan Note har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en vanlig multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Folk föredrar Nissan Note i Grå

De flesta föredrarNissan Note i grå, och just nu kan du hitta 11 bilar i den färgen.

Grå är ett utmärkt val eftersom det döljer smuts och lera bra, vilket gör att det inte kräver så mycket tvätt och rengöring.

Den senaste generationen av Nissan Note finns i 7 olika nyanser: grå, vit, svart, silver, röd, blå och brun.

Nissan Note finns endast tillgänglig som MPV

MPV betyder Multi-Purpose Vehicle. De liknar en slags modern buss för en familj. Den här typen av bil är den största du kan få, vilket gör den perfekt för alla som behöver många sittplatser och utrymme för bagage.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Nissan Note

Den japanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Just nu finns det 597 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Transit med 437 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Nissan Note

Alla växeltyper för Nissan Note

Alla fordonstyper för Nissan Note