Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

836 begagnade Nissan Qashqai blev prisjämförda

836 begagnade Nissan Qashqai blev prisjämförda

Från citiboard.se, riddermarkbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Nissan Qashqai har blivit en populär elektrisk SUV i Sverige

Nissan Qashqai ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Nissan Qashqai kan köpas från 153900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 379 000 SEK.

Introducerads 2017, den senaste generationen av Nissan Qashqai, känd som QASHQAI SECOND GENERATION FACELIFT finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det viktigt att du endast jämför med försäljningspriser av bilar med samma motor och utrustning. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Med ett snittpris på 190 624 SEK på AutoUncle, 360º är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Tekna+ kostar 290 359 SEK.

Nissan Qashqai överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Nissan Qashqai bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Antal Nissan Qashqai tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 321 bilar - snittpris på 262 475 SEK
  • Diesel: 81 bilar - snittpris på 182 426 SEK
  • Elhybrid: 30 bilar - snittpris på 332 680 SEK
  • CNG: 16 bilar - snittpris på 334 925 SEK

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga hybrid, eller bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Nissan Qashqais kroppstyp ärSUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Folk föredrar Nissan Qashqai i Grå

Den senaste modellen av Nissan Qashqaifinns i totalt 9 olika färger: grå, svart, vit, röd, silver, blå, brun, lila och orange.

De flesta föredrarNissan Qashqai i grå, och just nu kan du hitta 77 bilar i den färgen.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Tvåan är svart med 77 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är vit med 75 bilar till salu i Sverige.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Nissan Qashqai

Nissan Qashqai har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Tvåa är Volvo XC40 med 1 149 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.