2 begagnade Opel Ascona blev prisjämförda

2 begagnade Opel Ascona blev prisjämförda

Från citiboard.se, wayke.se, kvd.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Opel Ascona?

Letar du efter den bästa bilaffären? från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 99 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 25 000 SEK.

En populär kroppstyp för Opel Ascona är Cab

Av Opel Asconas olika kroppstyper, Cab är den mest populära. Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Opel Ascona

Den tyska Opel Ascona har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Just nu finns det 2 192 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Nästa på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och Audi A6är den 3:e mest populära bilen med 1 388 bilar till salu.