Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

56 begagnade Renault Mégane Cabriolet blev prisjämförda

56 begagnade Renault Mégane Cabriolet blev prisjämförda

Från hedinbil.se, kvd.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Letar efter en begagnadRenault Mégane Cabriolet till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Renault Mégane Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteRenault Mégane Cabrioletkostar så lite som 24 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 139500 SEK.

Renault Mégane Cabriolet har en förbrukning på 52 liter per 100/km

En genomsnittlig sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km,Renault Mégane Cabriolet bensin har en förbrukning på 5 liter per /100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Renault Mégane Cabriolet kommer bara i Cab kroppstypen

Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

Gråär den mest populära färgen

Den senaste generationen av Renault Mégane Cabriolet finns i 4 olika färger: grå, svart, blå och röd.

Den bästsäljande färgen är grå, och det finns 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Svartär den näst mest populära färgen med 1 bilar tillgängliga, och blå är den tredje mest populära med 1 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Renault Mégane Cabriolet

Även om den franska Renault Mégane Cabriolet är populär har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK, och du kan just nu hitta 414 av dessa bilar till salu i Sverige.Mercedes 300 är den 2:a mest populära bilen med 178 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Mustang GT med 173 bilar till salu.

Alla regioner för Renault Mégane Cabriolet

Alla bränsletyper för Renault Mégane Cabriolet

Alla år för Renault Mégane Cabriolet

Alla växeltyper för Renault Mégane Cabriolet

Alla fordonstyper för Renault Mégane Cabriolet