7 begagnade Seat Cordoba blev prisjämförda

7 begagnade Seat Cordoba blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Blocket, wayke.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadSeat Cordoba till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Seat Cordoba har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteSeat Cordobakostar så lite som 4 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 25000 SEK.

Seat Cordoba erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En typisk liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Seat Cordoba överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 6,5 liter per 100/km.

Seat Cordoba endast existerar som Sedan

Vanligtvis utrustad med fyra dörrar, salong eller sedan kroppstyp har varit populär bland familjer under lång tid. Som sagt, deras popularitet avtar när konsumenterna har börjat dras mot karosstypen för kombibilar som har mer bagageutrymme.

Folk föredrar Seat Cordoba i Grå

Den senaste generationen av Seat Cordoba finns i 4 olika nyanser: grå, svart, blå och röd.

Den bästsäljande färgen är grå, och det finns 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Svartär den näst mest populära färgen med 1 bilar tillgängliga, och blå är den tredje mest populära med 1 bilar tillgängliga.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Seat Cordoba

Det finns många alternativ till Seat Cordoba.

Den bästsäljande liten bil förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Nummer 2 på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Skoda Fabia med 527 bilar till salu.