327 begagnade Skoda Enyaq iV blev prisjämförda

327 begagnade Skoda Enyaq iV blev prisjämförda

Från Blocket, kvd.se, hedinbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Detaljerad information om Skoda Enyaq iV

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Skoda Enyaq iV har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 5 795 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 664 500 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Skoda Enyaq iV, som heter ENYAQ IV, introducerades 2021, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Skoda Enyaq iV Solution, som har ett snittpris på 523 839 SEK.

Skoda Enyaq iVs kroppstyp ärSUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Skoda Enyaq iV

Skoda Enyaq iV har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande elektrisk medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Det finns 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 358 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och slutligen Audi A4 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 103 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla regioner för Skoda Enyaq iV

Alla bränsletyper för Skoda Enyaq iV

Alla år för Skoda Enyaq iV

Alla växeltyper för Skoda Enyaq iV

Alla fordonstyper för Skoda Enyaq iV

Alla variant för Skoda Enyaq iV