549 begagnade Skoda Superb blev prisjämförda

549 begagnade Skoda Superb blev prisjämförda

Från citiboard.se, riddermarkbil.se, wayke.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Skoda Superb är den bästsäljande elektrisk medelstor till stor familjebil i Sverige

Skoda Superb ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteSkoda Superbkostar så lite som 17 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 536900 SEK.

SUPERB THIRD GENERATION FACELIFT, den senaste generationen av Skoda Superb, introducerades 2018, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det viktigt att du uteslutande jämför med försäljningspriser av bilar med samma motor och trimnivå. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Med ett snittpris på 404 843 SEK på AutoUncle, LAURIN & KLEMENT är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Adventure kostar 458 413 SEK.

Skoda Superbs bränsleeffektivitet är 20% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Skoda Superb slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi hybrid, eller bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer. Antal Skoda Superb tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 79 bilar - snittpris på 427 432 SEK
  • Diesel: 78 bilar - snittpris på 352 407 SEK
  • Elhybrid: 54 bilar - snittpris på 455 013 SEK
  • CNG: 24 bilar - snittpris på 470 465 SEK

Vit är den bästsäljande färgen

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 71 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste modellen av Skoda Superbfinns i totalt 10 olika färger: vit, grå, blå, svart, silver, grön, röd, gul, brun och orange.

Kombi kroppstyp är ett populärt val för Skoda Superb

Skoda Superb finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Kombi. Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

AutoUncles urval av Skoda Superbs efter kroppstyp:

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Skoda Superb

Trots att den tjeckiska Skoda Superb är en populär bil har den några konkurrenter.

Den bästsäljande förblir Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och just nu finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Passat med 1 991 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.