Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

147 begagnade VW Arteon blev prisjämförda

147 begagnade VW Arteon blev prisjämförda

Från hedinbil.se, kvd.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

VW Arteon är en bästsäljare elektrisk medelstor till stor familjebil i Sverige

VW Arteon ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 576 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 279 900 SEK.

Den senaste generationen av VW Arteon, som heter ARTEON, introducerades 2017, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för VW Arteon R-line, som har ett snittpris på 434 924 SEK.

När du letar efter den bästa bilaffären är det viktigt att du endast jämför med försäljningspriser av bilar med samma motor och utrustning. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

För att ge dig ett exempel, utrustningsvarianten vid namn R har den dyraste prislappen på 560 590 SEK, medan den ekonomivänliga modellen, vid namn Executive, kostar ungefär 292 663 SEK på AutoUncle.

VW Arteon är mer miljövänlig än liknande bilar

En standard medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av VW Arteon slår genomsnittet med ett genomsnitt på 5,1 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst hybrid, bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer. AutoUncles urval av VW Arteon tillgängliga efter bränsletyp:

  • Diesel: 214 bilar - snittpris på 387 587 SEK
  • Elhybrid: 63 bilar - snittpris på 505 600 SEK
  • Bensin: 41 bilar - snittpris på 465 071 SEK
  • CNG: 5 bilar - snittpris på 511 955 SEK

Silverär den mest populära färgen

Den bästsäljande färgen är silver, och det finns 62 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Det fina med silver är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av VW Arteon finns i 8 olika nyanser: silver, svart, vit, grå, röd, blå, gul och gold.

Kombi eller Sedan?

VW Arteon finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Kombi. Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

AutoUncles urval av VW Arteons efter kroppstyp:

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är VW Arteon

Den tyska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla regioner för VW Arteon

Alla bränsletyper för VW Arteon

Alla år för VW Arteon

Alla växeltyper för VW Arteon

Alla fordonstyper för VW Arteon

Alla variant för VW Arteon