Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

268 begagnade VW Touareg blev prisjämförda

268 begagnade VW Touareg blev prisjämförda

Från Bytbil, kvd.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Begagnad VW Touareg

Letar du efter den bästa bilaffären? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteVW Touaregkostar så lite som 42 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 879900 SEK.

Den senaste generationen av VW Touareg, som heter TOUAREG THIRD GENERATION, introducerades 2018 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

Med ett snittpris på 563 662 SEK på AutoUncle, R-line är den billigaste utrustningsvarianten som finns. Däremot den dyraste utrustningsvarianten, känd somR kostar 878 300 SEK.

VW Touaregs bränsleeffektivitet är 29% bättre än genomsnittet för liknande bilar

VW Touareg diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi hybrid, eller bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi skulle råda dig att välja Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder. Antal VW Touareg till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 68 bilar - snittpris på 586 560 SEK
  • Bensin: 12 bilar - snittpris på 713 350 SEK
  • Elhybrid: 4 bilar - snittpris på 873 650 SEK

Svart är den bästsäljande färgen

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 28 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste versionen av VW Touareg finns i 7 olika nyanser: svart, vit, grå, blå, silver, brun och röd.

VW Touareg endast existerar som SUV

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till VW Touareg

Det finns många möjliga alternativ till VW Touareg.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och just nu finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är Volvo XC40 med 1 149 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.

Alla regioner för VW Touareg

Alla bränsletyper för VW Touareg

Alla år för VW Touareg

Alla växeltyper för VW Touareg

Alla fordonstyper för VW Touareg

Alla variant för VW Touareg