Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

107 begagnade Volvo C70 blev prisjämförda

107 begagnade Volvo C70 blev prisjämförda

Från wayke.se, Bilweb och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Volvo C70 information

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Volvo C70 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Volvo C70 kan köpas från 89900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 219 900 SEK.

Volvo C70 överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Volvo C70 diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Utbud av Volvo C70 till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 23 bilar - snittpris på 144 300 SEK
  • Bensin: 18 bilar - snittpris på 139 583 SEK

Volvo C70 kommer bara i Cab kroppstypen

Cabrio och cabriolet är ett utmärkt sätt att lägga till ytterligare en dimension till körupplevelsen. Idag kan de flesta cabrio körs året runt då majoriteten av modellerna har riktigt bra huvar och väderutrustning. Tänk på att cabriolet vanligtvis är tyngre än vanliga bilar. På grund av bristen på tak appliceras förtjockningsmedel under bilen för att stärka chassit.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Volvo C70

Även om den svenska Volvo C70 är populär har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Det finns 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 94 800 SEK.Tvåa är Volvo V90 med 1 789 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A6 med 1 388 bilar till salu.

Alla regioner för Volvo C70

Alla bränsletyper för Volvo C70

Alla växeltyper för Volvo C70

Alla fordonstyper för Volvo C70

Alla variant för Volvo C70