359 begagnade Volvo XC70 blev prisjämförda

359 begagnade Volvo XC70 blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Blocket, holmgrensbil.se och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Volvo XC70 är den bästsäljande elektrisk executive bil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Volvo XC70 en utmärkt körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 279 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 17 500 SEK.

Introducerads 2008, den senaste generationen av Volvo XC70, känd som XC70 THIRD GENERATION finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det avgörande att du endast jämför med priser av bilar med samma motor och trimnivå. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Du kan spara ett genomsnitt på 157 711 SEK om du köper den minst dyra utrustningsvarianten, vid namn Kinetic, jämfört med den dyrare Standard.

Volvo XC70s bränsleeffektivitet är 38% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En typisk executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Volvo XC70 slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 6,4 liter per 100/km med diesel.

Utbud av Volvo XC70 till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 480 bilar - snittpris på 178 931 SEK
  • Bensin: 11 bilar - snittpris på 179 773 SEK

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Volvo XC70s kroppstyp ärSUV

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Svartär den mest populära färgen

Den senaste versionen av Volvo XC70 finns i 8 olika nyanser: svart, vit, brun, silver, blå, grå, röd och grön.

Den mest populära färgen är svart, och AutoUncle har för närvarande 135 bilar i den färgen som anges.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är vit with 120 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är brun med 72 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Volvo XC70

Det finns flera alternativ till den svenska Volvo XC70.

Den bästsäljande executive bil är fortfarande Volvo V70. Just nu finns det 2 192 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Nästa på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A6 med 1 388 bilar till salu.