8 begagnade Suzuki Liana blev prisjämförda

8 begagnade Suzuki Liana blev prisjämförda

Från Blocket, citiboard.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadSuzuki Liana till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Suzuki Liana har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 8 000 SEK för det billigaste alternativet till 49 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Suzuki Liana erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 6,9 liter per 100/km.

Halvkombi kroppstyp är ett populärt val för Suzuki Liana

Av Suzuki Lianas olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Suzuki Liana

Även om den japanska Suzuki Liana är populär har den några konkurrenter.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.Tvåa är VW Golf VII med 1 772 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.