14 begagnade Audi A2 blev prisjämförda

14 begagnade Audi A2 blev prisjämförda

Från Blocket, Bilweb, citiboard.se och 122 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Audi A2?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Audi A2 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 44 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 19 800 SEK.

Audi A2 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Audi A2 bensin har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en standard liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Den bästsäljande färgen är Silver

Den bästsäljande färgen är silver, och det finns 4 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på silver-bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt sett kräver mindre tvätt och rengöring.

Den senaste versionen av Audi A2 finns i 5 olika nyanser: silver, svart, blå, grå och röd.

Audi A2 finns uteslutande i Halvkombi kroppstyp

Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Audi A2

Det finns många alternativ för den tyska Audi A2.

Den bästsäljande är fortfarande Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och du kan just nu hitta 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och Skoda Fabiaär den 3:e mest populära bilen med 527 bilar till salu.