Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

9 begagnade BMW 118 Cabriolet blev prisjämförda

9 begagnade BMW 118 Cabriolet blev prisjämförda

Från Bytbil, holmgrensbil.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Begagnad BMW 118 Cabriolet

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? BMW 118 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 79 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 114 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

BMW 118 Cabriolet är mer miljövänlig än liknande bilar

En normal liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 118 Cabriolet överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 4,9 liter per 100/km med bensin.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

BMW 118 Cabriolets kroppstyp ärCab

Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Den bästsäljande färgen är Röd

Den senaste modellen av BMW 118 Cabriolet finns i totalt 2 olika nyanser: röd och svart.

De flesta föredrarBMW 118 Cabriolet i röd, och just nu kan du hitta 2 bilar i den färgen.

Rött är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Tvåan är svart med 1 bilar till salu i Sverige.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är BMW 118 Cabriolet

Även om BMW 118 Cabriolet är en populär bil är flera andra många.

Den bästsäljande är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Tvåa är VW Golf VII med 1 772 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.