18 begagnade BMW 120 Cabriolet blev prisjämförda

18 begagnade BMW 120 Cabriolet blev prisjämförda

Från kvd.se, riddermarkbil.se, Bytbil och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om BMW 120 Cabriolet

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? BMW 120 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 149 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 74 900 SEK.

BMW 120 Cabriolet är mer miljövänlig än liknande bilar

BMW 120 Cabriolet diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

BMW 120 Cabriolet finns endast tillgänglig som Cab

Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Grå är den bästsäljande färgen

Den senaste modellen av BMW 120 Cabriolet kommer i totalt 3 olika nyanser: grå, röd och blå.

Konsumenter föredrar BMW 120 Cabriolet i grå, och det finns för närvarande 5 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Tvåan är röd med 2 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är blå med 1 bilar till salu i Sverige.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till BMW 120 Cabriolet

Även om den tyska BMW 120 Cabriolet är en populär bil har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla fordonstyper för BMW 120 Cabriolet