Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

7 begagnade BMW 330 Gran Turismo blev prisjämförda

7 begagnade BMW 330 Gran Turismo blev prisjämförda

Från kvd.se, citiboard.se och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Köp en begagnad BMW 330 Gran Turismo

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW 330 Gran Turismo har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 169 900 SEK för det billigaste alternativet till 359 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

En populär kroppstyp för BMW 330 Gran Turismo är Halvkombi

Halvkombi är favoritkroppstypen bland förare av BMW 330 Gran Turismo Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

BMW 330 Gran Turismo är mer miljövänlig än liknande bilar

En normal medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 330 Gran Turismo överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 7 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Vitär den mest populära färgen

Den senaste generationen av BMW 330 Gran Turismo kommer i totalt 5 olika nyanser: vit, grå, blå, svart och brun.

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 8 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Tvåan är grå med 5 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är blå med 3 bilar till salu i Sverige.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till BMW 330 Gran Turismo

Den tyska BMW 330 Gran Turismo har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil förblir Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och just nu finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Passat med 1 991 bilar för närvarande till salu, och Audi A4är den 3:e mest populära bilen med 1 103 bilar till salu.