Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

389 begagnade Citroën C3 blev prisjämförda

389 begagnade Citroën C3 blev prisjämförda

Från hedinbil.se, citiboard.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Citroën C3 är den bästsäljande elektrisk liten bil i Sverige

Med flera designpriser i sitt namn, erbjuder Citroën C3 en utmärkt körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Citroën C3 kan köpas från 2699 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 244 990 SEK.

C3 THIRD GENERATION, den senaste generationen av Citroën C3, introducerades 2016, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När du letar efter den bästa bilaffären är det väsentligt att du endast jämför med priser av bilar med samma motor och trimnivå. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Som en guide, den dyraste utrustningsvarianten, vid namn Exclusive (genomsnittlig pris 203 861 SEK), är 20% dyrare än den lägst prissatta varianten, Feel (genomsnittligt pris på 122 381 SEK), så du kan spara ett genomsnitt på 81 480 SEK genom att välja den billigaste varianten. Vanligtvis,är avskrivningensämre för den dyra utrustningsvarianten vid köp av en ny Citroën C3, eftersom återförsäljarna inte värderar utrustning på samma nivå vid återförsäljning av bilen.

Citroën C3 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En normal liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Citroën C3 överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Konsumenter föredrar Citroën C3 i Vit

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 101 bilar i den färgen som anges.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste generationen av Citroën C3 finns i 11 olika färger: vit, grå, svart, röd, blå, orange, grön, silver, beige, lila och brun.

Citroën C3 finns endast tillgänglig som Halvkombi

Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Citroën C3

Trots att Citroën C3 är populär har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande liten bil förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Nästa på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Skoda Fabia med 527 bilar till salu.