Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

128 begagnade Citroën C5 Aircross blev prisjämförda

128 begagnade Citroën C5 Aircross blev prisjämförda

Från wayke.se, Blocket och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Citroën C5 Aircross är en imponerande elektrisk medelstor till stor familjebil

Intresserad av tyska Citroën C5 Aircross? var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 5 070 SEK för det billigaste alternativet till 455 890 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Introducerads 2019, den senaste generationen av Citroën C5 Aircross, känd som C5 AIRCROSS finns i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

För att hitta det bästa försäljningspriset är det viktigt att du uteslutande jämför med försäljningspriser av bilar med samma utrustningsvariant. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Exclusive är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 389 287,027 SEK, jämfört med Feel, vilket genomsnitt 262 601,25 SEK på AutoUncle.

Citroën C5 Aircrosss bränsleeffektivitet är 25% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En standard medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Citroën C5 Aircross överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 5,3 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera hybrid, eller bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Urval av Citroën C5 Aircross till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 56 bilar - snittpris på 299 570 SEK
  • Elhybrid: 52 bilar - snittpris på 389 839 SEK
  • Diesel: 22 bilar - snittpris på 319 379 SEK
  • CNG: 7 bilar - snittpris på 353 054 SEK

Citroën C5 Aircross finns endast tillgänglig som SUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Citroën C5 Aircross

Det finns många alternativ för den franska bilen.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.Tvåa är VW Passat med 1 991 bilar för närvarande till salu, och Audi A4är den 3:e mest populära bilen med 1 103 bilar till salu.

Alla regioner för Citroën C5 Aircross

Alla bränsletyper för Citroën C5 Aircross

Alla år för Citroën C5 Aircross

Alla växeltyper för Citroën C5 Aircross

Alla fordonstyper för Citroën C5 Aircross

Alla variant för Citroën C5 Aircross