Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

16 begagnade Citroën DS5 blev prisjämförda

16 begagnade Citroën DS5 blev prisjämförda

Från Bytbil, kvd.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Citroën DS5 information

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Citroën DS5 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 79 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 179 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Citroën DS5 överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Citroën DS5 har ett genomsnitt på 4,4 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en genomsnittlig medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi hybrid, bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi föreslår att du väljer Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Den mest populära färgen är Vit

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 10 bilar i den färgen som anges.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den senaste generationen av Citroën DS5 kommer i totalt 5 olika färger: vit, svart, grå, blå och silver.

Citroën DS5 finns endast tillgänglig som Halvkombi

Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Citroën DS5

Citroën DS5 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil förblir Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och just nu finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla växeltyper för Citroën DS5

Alla fordonstyper för Citroën DS5