Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

409 begagnade Ford Mondeo blev prisjämförda

409 begagnade Ford Mondeo blev prisjämförda

Från citiboard.se, hedinbil.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Ford Mondeo är en otroligt populär elektrisk medelstor till stor familjebil i Sverige

Ford Mondeo ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 3 435 SEK för det billigaste alternativet till 369 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

MONDEO 13, den senaste generationen av Ford Mondeo, introducerades 2014, och modellen kommer i följande utrustningsvarianter/trimnivåer:

När man jämför priserna på begagnade Ford Mondeo är det väsentligt att du uteslutande jämför med försäljningspriser av bilar med samma motor och utrustning. Om inte, skulle du kunna komma fram till ett felaktigt beslut angående vilken bil som du vill köpa.

Som ett exempel, utrustningsvarianten vid namn ST-Line har den högsta genomsnittspriset på 303 659 SEK, medan den ekonomivänliga modellen, vid namn Titanium, kostar runt 206 180 SEK på AutoUncle.

Ford Mondeos bränsleeffektivitet är 20% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Ford Mondeo diesel har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en genomsnittlig medelstor till stor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Antal Ford Mondeo tillgängliga på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 266 bilar - snittpris på 179 040 SEK
  • Elhybrid: 146 bilar - snittpris på 269 935 SEK
  • Bensin: 42 bilar - snittpris på 183 966 SEK
  • CNG: 40 bilar - snittpris på 213 719 SEK

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi hybrid, bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Kombi är en populär kroppstyp för Ford Mondeo

Av Ford Mondeos olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Urval av Ford Mondeo ar till salu på AutoUncle efter kroppstyp:

Gråär den mest populära färgen

Den senaste modellen av Ford Mondeofinns i totalt 8 olika färger: grå, vit, svart, blå, röd, silver, grön och brun.

Den bästsäljande färgen är grå, och det finns 147 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Vitär den näst mest populära färgen med 119 bilar tillgängliga, och svart är den tredje mest populära med 83 bilar tillgängliga.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Ford Mondeo

Även om den amerikanska Ford Mondeo är populär har den några konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.