Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

25 begagnade Mercedes 190 blev prisjämförda

25 begagnade Mercedes 190 blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, wayke.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Begagnad Mercedes 190

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Mercedes 190 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 2 195 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 7 500 SEK.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Sedan är mer populär än Cab

Mercedes 190 finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Sedan. Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Mercedes 190

Det finns några möjliga alternativ till den tyska Mercedes 190.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Just nu finns det 2 851 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.VW Passat är den 2:a mest populära bilen med 1 991 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A4 med 1 103 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Mercedes 190

Alla växeltyper för Mercedes 190

Alla fordonstyper för Mercedes 190