Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

20 begagnade Mercedes Viano blev prisjämförda

20 begagnade Mercedes Viano blev prisjämförda

Från Blocket, citiboard.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Mercedes Viano översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Mercedes Viano har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 279 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 59 000 SEK.

Mercedes Viano överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes Viano överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 9 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Den mest populära färgen är Svart

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 6 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste versionen av Mercedes Viano kommer i 5 olika färger: svart, silver, blå, grå och vit.

Mercedes Viano finns uteslutande i MPV kroppstyp

MPV betyder Multi-Purpose Vehicle. De liknar en slags modern buss för en familj. Den här typen av bil är den största du kan få, vilket gör den perfekt för alla som behöver många sittplatser och utrymme för bagage.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Mercedes Viano

Även om Mercedes Viano är populär har den många konkurrenter.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Det finns 597 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 205 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Transporter med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Mercedes Viano

Alla växeltyper för Mercedes Viano

Alla fordonstyper för Mercedes Viano