Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

18 begagnade Mitsubishi Grandis blev prisjämförda

18 begagnade Mitsubishi Grandis blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bytbil och 118 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Detaljerad information om Mitsubishi Grandis

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Mitsubishi Grandis har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMitsubishi Grandiskostar så lite som 16 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 59900 SEK.

Mitsubishi Grandis överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Mitsubishi Grandis bensin har ett genomsnitt på 10 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en normal multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Mitsubishi Grandis finns uteslutande i MPV kroppstyp

MPV betyder Multi-Purpose Vehicle. De liknar en slags modern buss för en familj. Den här typen av bil är den största du kan få, vilket gör den perfekt för alla som behöver många sittplatser och utrymme för bagage.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Mitsubishi Grandis

Den japanska Mitsubishi Grandis har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande VW Caddy. Just nu finns det 597 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Transit med 437 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Mitsubishi Grandis

Alla fordonstyper för Mitsubishi Grandis

Car sold!

We've re-directed you to a list of similar cars we found and think you might be interested in.