Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

186 begagnade Opel Combo blev prisjämförda

186 begagnade Opel Combo blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, wayke.se och 125 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Opel Combo information

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Opel Combo har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 8 000 SEK för det billigaste alternativet till 456 125 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Opel Combo, som heter COMBO E, introducerades 2018, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Opel Combo Business, som har ett snittpris på 279 218 SEK.

Opel Combo överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Opel Combo har ett genomsnitt på 4,2 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en vanlig executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om det är kortare resor kan du överväga en elektrisk bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Den bästsäljande färgen är Vit

Konsumenter föredrar Opel Combo i vit, och det finns för närvarande 30 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste modellen av Opel Combo kommer i totalt 6 olika nyanser: vit, svart, grå, brun, röd och silver.

Opel Combo finns endast tillgänglig som MPV

MPV betyder Multi-Purpose Vehicle. De liknar en slags modern buss för en familj. Den här typen av bil är den största du kan få, vilket gör den perfekt för alla som behöver många sittplatser och utrymme för bagage.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Opel Combo

Även om Opel Combo är populär har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V70. Det finns 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 94 800 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och Audi A6är den 3:e mest populära bilen med 1 388 bilar till salu.

Alla regioner för Opel Combo

Alla bränsletyper för Opel Combo

Alla år för Opel Combo

Alla växeltyper för Opel Combo

Alla fordonstyper för Opel Combo

Alla variant för Opel Combo