Årsmodell
kr.
Km
Drivmedel
Växellåda

42 begagnade Opel Meriva blev prisjämförda

42 begagnade Opel Meriva blev prisjämförda

Från kvd.se, hedinbil.se och 121 fler

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Letar efter en begagnadOpel Meriva till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Opel Meriva har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Opel Meriva kan köpas från 47000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 119 900 SEK.

Opel Meriva är mer miljövänlig än liknande bilar

En standard liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Opel Meriva överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 4,5 liter per 100/km med bensin.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi rekommenderar Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Opel Meriva finns endast tillgänglig som MPV

MPV är en förkortning för Multi-Purpose Vehicle. Den här typen av fordon liknar en modern buss för en familj, och det är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för alla som behöver inte bara många sittplatser utan också utrymme för bagage.

Konsumenter föredrar Opel Meriva i Brun

Den senaste modellen av Opel Meriva kommer i 4 olika färger: brun, grå, röd och vit.

Konsumenter föredrar Opel Meriva i brun, och det finns för närvarande 6 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Gråär den näst mest populära färgen med 5 bilar tillgängliga, och röd är den tredje mest populära med 2 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Opel Meriva

Trots att den tyska Opel Meriva är populär finns konkurrenter många.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och du kan just nu hitta 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Polo med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Opel Meriva

Alla växeltyper för Opel Meriva

Alla fordonstyper för Opel Meriva